Sinuous Game – un snake modern

sinous-game-ios
Sinuous este un joculet foarte simpatic realizat de catre Hakim El Hattab, suedez de origine, si se vrea a fi o replica moderna a traditionalului Snake. Jocul, lansat pe 25 august 2010, a fost realizat folosind PHP, SQL, Javascript si HTML5 cu elemente canvas si a devenit un hit la scurt timp de la aparitia lui, primind peste 4 milioane de vizite. Suprinzator acest succes tinand cont de simplitatea jocului↓

“The objective is to stay clear of the evil red dots and stay alive as long as possible. Even though the game play is sinusoidal and the graphics are minimalist it can get quite addictive.”

Sinuous a castigat si un premiu la o competitie dedicata aplicatiile de pana in 10kb↓

“Sinuous is the grand prize winner of the 10k Apart competition for best HTML application in under 10 kb and has seen over four million visits to date.”

Iar la scurt timp dupa ce joculetul a facut global reach a fost lansat si ca aplicatie in App Store – link aici. Daca nu sunteti pe iOS puteti sa-l incercati de aici – http://www.sinuousgame.com/ sau sa il instalati din Chrome Web Store – link  aici.

Have fun!

PS: in App Store are 6.4 MB 😀

PPS: baiatul mai are niste proiecte interesante daca sunteti curiosi intrati pe http://hakim.se/

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *