Sudoku online gratis

Pentru pasionatii de jocuri online si in special de sudoku online va prezint mai jos o varianta gratis scrisa in html+javascript sub licenta GNU/GPL pe care orice detinator de site/blog si-o poate copia. Ea e facuta de http://derletztekick.com si codul sursa poate fi downloadat de pe http://sourceforge.net.

Putina istorie-Jocul SUDOKU a fost creat in 1979 si a inceput sa devina cunoscut in 1986 fiind promovat de catre o companie japoneza de puzzle-uri dar abia in 2005 a devenit un joc-fenomen pe plan international. El a fost cunoscut initial sub numele de “Number Place” ca mai apoi sa devina SUDOKU care in traducere inseamna “single number”. Scopul jocului este de a completa toata grila cu cifre de la 1 la 9 tinand cont de anumite conditii, unele cifre fiind de la inceput dispuse in grila.

Varianta lu http://derletztekick.com o gasiti postata mai jos, comenzile sunt simple-New Game-pentru a incepe un joc nou, nivelul de dificultate il selectam mutand slider-ul spre Easy sau spre Hard, pentru fiecare celula avem si un camp micut in josul ei in care putem  trece valorile temporare si in final daca vrem sa vedem o solutie de rezolvare apasam Show Solution!  Enjoy!

PS: Daca intampinati probleme cu el in vreun browser treceti la comentarii si cand am putin timp ma uit prin spate sa vad ce pot rezolva.

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *