Yogi nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme, stricaciuni, pierderi de date, inundatii, catastrofe sau certuri ce pot aparea in urma sfaturilor sau articolelor prezentate aici si nici pentru continutul paginilor a caror promovare o face prin bannere sau ale caror link-uri apar in articole. Anumite setari/soft-uri/produse pot sa functioneze corespunzator pentru o persoana, iar la alta sa nu functioneze din diferite motive, Yogi ne-avand nici un control asupra acestui fapt. Iar licentele prezentate pe acest site vor fi utilizate respectand termenii si conditiile de pe pagina producatorului sau a promotiei respective.

Yogi vorbeste pe limba lui, daca ai dificultati in a intelege ce spune mai bine intreaba sau documenteaza-te inainte de a face vreo prostie.  Comentariilor postate apartin in intregime autorilor care le-au postat asa ca sa nu dati vina pe Yogi.

Daca cineva este suparat pe Yogi din cauza articolelor, referintelor sau a oricarui material prezentat pe acest site sau il considera vinovat pe Yogi de incalcarea anumitor drepturi de autor este rugat sa il contacteze direct pentru rezolvarea neintelegerilor pe cale pasnica.
Vizitand acest site si folosind/citind resursele prezentate, se considera ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus. Yogi isi rezerva dreptul de a modifica aceasta pagina fara o notificare prealabila.

„Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.”

Albert Einstein