Nu stricati ziua de Black Friday!

Detalii Black Friday 2016 la eMAG
Black-FridayDe cand s-a introdus conceptul de Black Friday in Romania mi s-a intiparit ideea ca in aceasta zi se dau bataliile cele mai importante din an in privinta reducerilor. Ca asa cum te gandesti la Mos Craciun ca vine o singura data pe an asa ar trebui si Black Friday sa vina o singura data pe an. Nu stiu daca e gresita din start aceasta asteptare a mea dar ceea ce se intampla acum cu Black Friday care e si primavara, si vara, dureaza 2-3 saptamani si nu are legatura cu apropierea Craciunului mi se pare putin ridicol, ca sa nu zic stupid.

E ca si cum am face Craciunul sa dureze 2-3 saptamani. Poate parea misto la inceput dar cu timpul se dilueaza acel feeling pe care il avem cu totii in momentul in care vine ziua de Craciun. Difera putin dar oricum ideea este aceeasi. Ok ca inteleg partea comerciala ca toata lumea vrea reduceri cat mai multe si cat mai dese dar faptul ca folosesti termenul de Black Friday pentru o perioada de reduceri care nu are legatura cu vreo zi de vineri sau cu inceputul sezonului de cumparaturi e cam meschin.

Nu stricati ziua de Black Friday!

Black Week, Black Days, Black Weekend, Black Discounts, Black Monday, etc. sunt o gramada de variante care se pot folosi si se pot asocia cu termenul de Black Friday. Trebuie doar sa vrei sa folosesti altceva. Stiu… cam greu cu denumirile perioadelor de reduceri. Mai ales daca ti-e frica sa organizezi Black Friday intr-o singura zi, asa cum e normal, ca sa nu te iei la tranta cu eMAG-ul sau ca nu te tin serverele. Atunci stop joc… ia-ti jucariile si lasa-ne. Se pare ca trebuie sa fii barbat sa pui totul la bataie intr-o singura zi. Bravo celor care se tin tari si respecta insemnatatea Black Friday.

Inchei cu speranta ca traditia zilei de Black Friday va continua si in anii urmatori iar acest trend de folosire a denumirii pentru orice fel de perioada de reduceri se va diminua.

PS: Ma repet putin dar… Please don’t ruin Black Friday!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *