Batman: Arkham Knight Trailer

batman-arkham-knight-batsuit-shieldAl patrulea membru al seriei de jocuri Arkham (sau al treilea… ca nu sunt foarte sigur daca se pune si Origins 😀 ) urmeaza sa apara in 2015 iar producatorii ne ademenesc cu fel si fel de trailere care mai de care mai spectaculoase.

Primul trailer oficial, intitulat “Father to Son”, a aparut prin martie 2014 si a strans nu mai putin de 8 milioane de vizualizari asa ca jocul produs de cei de la Rocksteady Studios se anunta de pe acum a fi demential!

Cu o grafica de exceptie bazata pe Unreal Engine 3 jocul mai avea nevoie doar de un story-line bine pus la punct. Si acest lucru a venit din partea lu’ Sefton Hill, Martin Lancaster si Paul Crocker.

One year after the death of the Joker during the events of Arkham City, Batman is struggling to come to terms with the absence of his nemesis and the uncomfortable feeling that the pair shared a bond deeper than either could admit.

Without the Joker’s chaotic presence, Gotham’s citizens have never felt safer, and crime in the city has dramatically declined. However, this gives Batman’s enemies, including Penguin, Two-Face, and Harley Quinn, a chance to unite with the singular goal of killing Batman.

On Halloween night, Scarecrow threatens the city with his newly-created strain of fear toxin and bombs planted throughout Gotham, forcing the evacuation of the city’s six million civilians. Only criminals remain in the city, leaving Commissioner Gordon and the Gotham City Police overwhelmed. Anticipating a new threat, Batman continues to develop crime-fighting technology, and maintains a vigil over the city.

Jocul mai aduce si posibilitatea de a controla Batmobilul care poate fi chemat de catre jucator in aproape orice imprejurare si poate fi folosit in doua moduri-Pursuit si Battle.  Battleground-ul, spre deosebire de inchisoarea open-air din Arkham City, va fi Gotham City- oras de 5 ori mai mare ca suprafata. Asa ca “new world, new possibilities” 🙂

Trailer-ul il puteti urmari mai jos iar pentru noutati intrati pe pagina oficiala-batmanarkhamknight.com sau pe pagina de Facebook – facebook.com/BatmanArkham

Jocul urmeaza sa se lanseze pe undeva in 2015 (inca nu se stie data) si va fi disponibil pe PC, PS4 si Xbox One. El se gaseste momentan la precomanda pe Emag aici.

Enjoy!

PS: Vizionand mai multe trailere cu Arkham Knight nu pot sa nu observ costumul lu’ Batman care incepe incet-incet sa aduca a Ironman! Hmm… Marvel nu zice nimic? Nu mai zic ca incep sa vad o asemanare si cu Ben Affleck 😉

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *