Scurt review Kingston HyperX Fury, 32GB, USB 3.0

hyperx-fury-32gbDaca sunteti in cautarea unei memorii usb 3.0, modelul HyperX Fury de la Kingston poate fi o alegere destul de potrivita. Vine cu 5 ani garantie, viteza de citire de pana in 90 MB/s, scriere de pana in 30 MB/s, compatibilitate si pe 2.0 si il gasiti la eMAG la un pret convenabil zic eu – link aici.

Il am si eu de cateva saptamani si pot zice ca isi face treaba destul de bine. Nu l-am utilizat excesiv ci doar in vreo doua situatii cand a fost nevoie ( il am NTFS, bootabil, cu Hiren pe el si alte chestii copiate).

I-am facut si un test de citire cu flash drive tester conectat evident pe un port usb 3.0, vedeti screenshot mai jos ↓. Viteza medie dupa cum se vede, a fost de 87 MB/s. Test de scriere n-am mai apucat sa-i faca ca deja copiasem chestii pe el si mi-a fost lene sa sterg si sa refac tot 🙂 Dar probabil mi-ar fi dat ceva de pana in 30 MB/s. Daca intr-un viitor apropiat voi fi nevoit sa il formatez o sa-i dau dupa si un test de scriere asa de curiozitate.

Pe usb 2.0 n-am avut ocazia sa-l testez inca dar nu vad sa fie probleme. Viteze mai mici de citire/scriere si atat.

hyperx-fury-read-test

Singurul poate minus la el e lipsa unui led care sa indice starea lui dar nu mi se pare un capat de tara acest aspect si pentru mine nu a fost o problema. Daca isi face treaba si durabilitatea/durata de viata e buna atunci toate sunt ok.

PS: Il gasiti si in varianta de 16 GB – link aici  sau 64 GB – link aici.

PPS: Remember si chinezariile ieftine – link aici. Inca functioneaza al meu 😉

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *