USB Flash Drive de 64/128 GB sub 40 RON

flash-drive-64GB-2Sunt unele chestii made in china pe care chiar merita sa dai banii si degeaba incercam sa ne pacalim singuri zicand ca sunt chinezarii pe cand altele nu ca in pratica suntem contrazisi deoarece marea majoritate a lucrurilor pe care le avem sau pe care le cumparam provin sau contin chestii care sunt fabricate in CHINA. Asta este situatia si fie ca ne place sau nu suntem nevoiti sa ne adaptam la mersul lucrurilor. Iar mersul lucrurilor duce in CHINA šŸ˜€ .

Saptamana trecuta mi-a sosit prin posta un stick USB de 64 GB comandat in noiembrie anul trecut direct din CHINA prin aliexpress. Nu este prima data cand comand chestii prin aliexpress dar este primul stick USB cumparat in acest mod. A costat vreo 9 $ cu free shipping inclus. Acum este putin peste 10 $ de la comerciantul de unde l-am luat eu dar gasiti si pe la 8 sau 9 $ pe silver sau alte modele – link aici. Sunt cateva si la 128 GB pana in 10$. Eu nu l-am luat pentru o intrebuintare anume ci pur si simplu din curiozitate. Vroiam sa vad daca se merita tinand cont ca la eMAG si pe la alte magazine de profil un USB de 64 GB incepe de la 119RON – link aici.

In descriere era trecut ca este rezistent la apa si socuri dar nu l-am testat asa ca nu pot sa ma pronunt. La socuri poate da dar la apa sunt putin sceptic.

flash-drive-64GB-3Mi l-a citit din prima de cand l-am conectat la laptop si din cei 64 GB sunt disponibili 62.4 GB. Suficienti zic eu. I-am facut un test de citire cu flash drive tester si nu a intampinat nici o problema. Viteza de citire a fost intre 14-10 MB/s. Viteza medie de scriere pe el este de 5 MB/s. Urmeaza sa il mai testez si sa il si folosesc ca sa vad daca intampin ceva probleme cu el dar presimt ca nu prea o sa fie.

Screenshot cu rezultatul testului de citire care a durat aproape 2 ore ā†“

flash-drive-tester
Deci pot zice ca am ramas placut surprins de chinezarie chiar daca la aspect nu e cine stie imi place totusi ca este foarte micut si destul de solid. Iar la pretul asta chiar nu are rival.

Daca totul e ok si nu mi se strica curand urmatorul stick USB pe care o sa-l comand va fi asta de 1 TB šŸ˜‰

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
5 Comments
  1. Avatar
    • yogi
  2. Avatar
  3. Avatar
    • yogi

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *