Taiko Yuden-professional dvd’s and cd’s

taiyo-yuden-logoNu stiu cati dintre voi au auzit de Taiko Yuden dar stiu sigur ca majoritatea dintre voi au avut probleme la un moment dat cu vreun cd sau dvd care abia desfacut din ambalaj sau scos din cake a dat eroare la scriere. Si eu am fost printre voi pana cand cautand ceva mai calitativ am dat peste “parintele” mediilor de stocare de tip disc- Taiko Yuden!

Cei de la Taiko Yuden au fost primii care in 1988 au lansat pe piata primul CD-R sub numele de “That’s CD-R” iar asta s-a intamplat dupa ce timp de 3 ani, adica din 1985, acel CD-R s-a aflat in stadiul de dezvoltare. Adica teste peste teste pana cand au fost pregatiti sa il lanseze. Iar de atunci sunt recunoscuti mondial ca fiind pe primul lor la calitatea, durabilitatea si fiabilitatea mediilor de stocare sub brand propriu. Am zis sub brand propriu deoarece multi producatori ca Sony, Verbatim, Maxell, TDK, etc au rebranduit o perioada CD-uri/DVD-uri produse de Taiyo Yuden ca mai apoi sa renunte si sa-si dezvolte productia proprie.

00000224_large

In prezent Taiko Yuden colaboreaza cu JVC pentru distributia globala a produselor proprii si putem observa pe cake-uri sigla JVC. CD-uri/DVD-uri se gasesc mai greu la noi in tara, eu le cumpar de la PrintCD dar la o cautare atenta pe net posibil sa mai gasiti vreo firma-doua care sa importe acesta marca. Cele WaterShield sunt preferatele mele deoarece sunt rezistente la apa, zgarieturi si decolorare.

Daca va intereseaza un scurt istoric al companiei gasiti pe wikipedia iar daca nu sunteti convinsi inca cel mai bine e sa incercati!

Mai jos cateva detalii date de catre cei de la PrintCD referitor la mediile de stocare Taiko Yuden:

 
Calitate masurabila: Reputatia Taiyo Yuden pentru calitate este bazata pe performantele tehnice referitoare la capacitatile de stocare si playback ale discurilor. Discurile Taiyo Yuden CD-R si Taiyo Yuden DVD-R detin printre cele mai joase valori de jitter [deviatii ale unor caracteristici ale pulsurilor de semnal digital de frecventa inalta] testate vreodata. Cand vine vorba despre procent de rateuri, Taiyo Yuden detine recordul greu de batut în industrie cu un procent de 0,006%.

Produse optimizate prin Chimie: Ceea ce face CD-urile Taiyo Yuden mai bune decat cele ale competitorilor este compozitia stratului inscriptionabil. Stratul de colorant „Super Cianina” este de o reflectivitate ridicata si foarte stabil, doua calitati esentiale pentru un disc. Rezultatul este materializat în discuri ce au lizibilitate ridicata pe mai multe tipuri de unitati optice.

Stocarea datelor: Discurile Taiyo Yuden sunt excelente pentru arhivarea informatiilor dumneavoastra critice. Producatorul garanteaza ca un disc cu strat „Super Cianina” stocat in conditii specifice (intr-un mediu cu climat controlat si protejat de razele directe ale soarelui) poate să reziste cel putin 70 de ani!

 

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *