VLC se chinuie sa intre pe Windows Phone

vlc-windows-8Zilele acestea au aparut pe net informatii referitor la aparitia media player-ului VLC si pe Windows Phone. Si se pare ca exista deja un link neoficial in Windows Store pentru download dar aplicatia pare mai degraba in stadiul beta avand destul de multe probleme.

Pe 30 decembrie 2014 a aparut pe contul lor de Twitter informatia ca s-a trimis catre Windows Phone Store o versiune cu mai putine bug-uri. Daca acesta varianta va ajunge ca public beta release ramane de vazut.

Cei de la VideoLAN se chinuie de mai bine de 2 ani de zile sa termine versiunile pentru Windows 8/8.1, RT si Phone iar asteptarile sunt mari tinand cont ca ei avut si o campanie de donatii in acest sens pe Kickstarter unde s-au strans peste 40000 £ dar care s-a incheiat in decembrie 2012.

Sa dureze peste 2 ani dezvoltarea unei aplicatii media player mi se pare enorm de mult. Ok, versiunea pentru Windows 8 si 8.1 este lansata de prin primavara 2014 ( peste 1 an a durat dezvoltarea ) dar chiar si asa.. Ma gandesc si la cei care au sustinut cu bani fundraising-ul de pe Kickstarter… ce vina au ei ca asteapta 2 ani sa vada rezultatele?

– pe 29 Decembrie 2012 dupa terminarea campaniei de pe Kickstarter apareau urmatoarele promisiuni:

„An initial release of VLC for Windows 8 is estimated to be complete in 3 months, followed by subsequent releases for Windows RT and Windows Phone 8.”

surse: videolan.org, windowscentral.com

PS: link-ul de download neoficial este aici dar nu recomand instalerea app in acest moment, asteptati link-ul oficial.

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *