Black Friday PRO la f64 si Yellow Store

black-friday-proBlack Friday PRO este o campanie de reduceri dedicata profesionistilor in materie de aparatura foto si are loc in perioada 24-26 Octombrie in cadrul f64 si Yellow Store, principalele magazine din domeniu. Printre marcile de aparatura foto si accesorii care „participa” enumeram Nikon, Canon, Sony sau Sandisk.

„un aparat foto profesional presupune in primul rand durabilitate, rezistenta la conditii dificile, un senzor full frame și un acces cat mai rapid si usor la setarile principale, cum ar fi modul si timpul de expunere, diafragma, ISO, balansul de alb si setarile privind calitatea imaginii, acces direct facilitat de obicei printr-un buton special . Mai mult, un aparat foto profesional va permite o viteza cat mai mare de sincronizare cu blitul, ideal de 1/500 sau 1/1000 sau macar de 1/250.
Iar de cand zona video creste pe zi ce trece, un aparat foto profesional trebuie să fie capabil si sa filmeze cat mai bine.
Ergonomia este si ea importanta, ca sa nu mai vorbim de viteza de rafala, atat de utila în cazul fotografilor de evenimente sportive. De asemenea, acest tip de aparate au in general un obturator garantat la cat mai multe cicluri de utilizare” – blog f64

Randurile de mai sus apartin celor de la f64 si vin sa raspunda la intrebarea „Ce inseamna un aparat foto profesional?” asta pentru ca profesionisti ne laudam toti ca suntem dar cand vine vorba de aparatura ramanem corigenti 😀 La ei o sa avem reduceri totale insumand 350.000€ in perioada 24-26 Octombrie! La fel ca la Yellow Store reducerile ajung pana in 50% din pretul normal.

Cel mai probabil campania o sa inceapa din 24 Octombrie de la ora 00:00, asa ca daca sunteti in cautare de echipamente foto, aparate DSLR sau alte obiective/accesorii mai asteptati putin pana pe 24 Octombrie ca veti avea sigur oferte care mai de care mai tentante. Voi face si eu o selectie si voi trece in randurile de mai jos tentatiile perioadei de reduceri. Pana atunci mai intrati pe f64 – link aici sau pe Yellow Store – link aici si marcati-va niste tinte. Nu uitati sa va faceti cont daca nu aveti ca sa puteti face cumparaturi!

UPDATE:

Cateva chestii la reducere la Yellow Store:

DSLR-uri Nikon reduse cu pana la 40% – link aici
Obiective Nikkor reduse cu pana la 50% link aici printre care si Nikkor TC-17E AF-S II Teleconverter – link aici (reducere 48%)
Trepied SHERPA 4370D – link aici (reducere 40%)
Filtre reduse cu pana la 50% – link aici
Professional SDHC 32GB CLS10 UHS-I 60MB/s – link aici (reducere 28%)

Spor!

PS: reduceri o sa fie si la http://www.fotohobby.ro/ asa ca treceti si p-aici si aruncati o privire.

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *