Cele mai cautate jocuri pentru Xbox One si PS4 in 2014

xbox-one-ps4-jocuriA trecut aproape un an de la lansarea celor mai noi console de jocuri Xbox One si PS4 si cred ca a venit momentul potrivit in care putem trece in revista care au fost cele mai cautate jocuri pentru aceste gadget-uri in anul care tocmai se incheie. Nu o sa intru aici in polemici privind care consola e mai buna si care e mai putin buna ca sunt deja o multitudine de articole pe net in care se dezbate problema. Si de-asemeni voi evita sa ma leg de jocurile exclusive per consola. O sa ma leg doar de jocurile care se gasesc atat pentru Xbox One cat si pentru PS4.

O sa incep cu locul 2 unde se afla Grand Theft Auto 5 care chiar daca e de putin timp lansat a inregistrat in perioada scurta de cand a aparut prin magazine peste 3.5 milioane de cumparaturi atat pentru versiunea de PS4 cat si pentru cea de Xbox One si va continua sa isi imbunatateasca cifrele fiind un joc foarte reusit care continua pe plus seria de succes. La noi il puteti gasi si la eMAG – link aici sau la ALTEX – link aici.

Locul 3 ii revine jocului FIFA 15 care a generat in jur de 4,5 milioane de cumparaturi si va mai genera in continuare cifre destul de bune. Il gasiti la fel tot la eMAG – link aici sau la ALTEX – link aici. Assassins Creed: Unity ia premiul de consolare dar il ia in cel mai spectaculos mod cu putinta. Jocul pare venit din alta lume avand o grafica de-a dreptul spectaculoasa iar de la lansarea din noiembrie a inregistrat in jur de 3 milioane de cumparaturi. Se gaseste de asemenea in stoc la eMAG – link aici sau la ALTEX – link aici.

call-of-duty-advanced-warfareIar pe locul 1 gasim Call of Duty: Advanced Warfare care a generat peste 7 milioane de vanzari la nivel global incepand din 4 noiembrie de cand a fost lansat beneficiind si de un trailer mai atipic cu Kevin Spacey in rol principal – pe care il puteti revedea mai jos ↓ Chiar daca ne-au obisnuit cu cate o lansare de Call of Duty in fiecare an, cei de la Activision nu coboara stacheta si reusesc an de an sa ne surprinda cu elemente de gameplay noi. Bravos! Il gasiti si printre cele mai vandute jocuri si la eMAG – link aici, dar si la ALTEX – link aici.

Si cam astea ar fi primele 4 locuri cu cele mai cautate jocuri pe Xbox One si PS4 din perspectiva mea si ajutat putin si de cifrele de vanzari de pe vgchartz.com. Alte jocuri care merita mentionate ( le insir dupa numarul de pe tricou ):

– Diablo III: Ultimate Evil
– Destiny
– Far Cry 4 Limited Edition
– Watch Dogs
– Transformers: Rise of the Dark Spark
– Injustice Gods Among Us Ultimate Edition (cred ca e singurul joc gen fighting de pe PS4)

Cam astea ar fi cele mai cautate jocuri in momentul de fata asa ca Have Fun Playing! Astept cu nerabdare lansarile de anul viitor!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *