Jocuri de plictiseala – Curvy Puzzle Game

Curvypromo_final1024by500_6Nu neg ca imi place sa caut chestii interesante pe web si cand gasesc ceva util sau misto salvez imediat prin bookmark-uri. Indiferent ca e joc, aplicatie sau nu-stiu-ce site care face nu-stiu-ce chestie. Cred ca am mai zis asta si in trecut cand am mai postat p-aici diferite link-uri utile si nu numai. Acestea fiind zise hai sa purcedem catre joculetul pe care vreau sa vi-l prezint in acest articol.

Din seria jocurilor simple si addictive facute in HTML5, despre care am mai scris si altadata, vine si acest puzzle game cu numele de Curvy. El este realizat de catre flaminglunchbox, o echipa relativ mica de programatori dar pusa pe fapte mari. Jocul nu e nou, a luat nastere cam acu 5 ani si se gaseste atat pe web (HTML5) dar si ca aplicatie dedicata pe Android sau iOS. Versiunea de web o gasiti aici – http://www.flaminglunchbox.net/curvy, iar pentru aplicatiile dedicate search in Google Play sau in iTunes ca sigur le gasiti 😉

Un printscreen cu un tip de puzzle pe care il puteti juca in Curvy mai jos ↓

Screenshot - Curly

Pentru o explicare cat mai precisa a joculetului am zis sa ma folosesc de descrierea realizata pe http://www.html5games.net/curvy/:

“Curvy is a refreshing concept in puzzle games. The screen that shows up has a lot of hexagons, and the player has the liberty of rotating these hexagons to the left and right. The aim is to make perfect colour combinations. It is somewhat difficult to begin with, but once you get the hang of it, you would surely love to play Curvy for hours altogether, trying to make the perfect colouring matches on the screen. Curvy is, without a doubt, one of the more interesting HTML5 puzzle games.”

Sper sa va placa! Have fun!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *