eMAG Stock Busters 14-16 iulie

eMAG Stock Busters editia 11-13 august 2015
emagDe pe 14 pana pe 16 iulie avem o noua campanie de reduceri eMAG Stock Busters cu produse la reducere dar in stoc limitat. Precedenta campanie de acest gen a fost prin aprilie anul curent  (si a mai fost una in martie – detalii aici). Cea din martie a durat vreo 2 saptamani spre deosebire de cea din aprilie (2 zile) sau cea de maine (3 zile). Reducerile se vor ridica pana in 70% din pretul obisnuit al produselor asa ca ne asteapta (sper) niste oferte destul de atractive. Vor fi peste 10.000 de produse la reducere!

Campania va incepe maine dimineata la prima ora. Voi reveni si eu cu amanunte de indata ce incep reducerile. Pana atunci mai aveti timp sa va fixati niste repere pe site pana cand il vor inchide sa se pregateasca de campanie – vedeti aici.

UPDATE 14 iulie:

Oficial s-a dat startul la reduceri pe la ora 7 si un pic. Pagina dedicata campaniei este emag.ro/cmp/summer-stock-busters/ iar categoriile de produse aflate la reduceri le gasiti mai jos ↓

IT&Mobile
TV, Foto&Electronice
Ingrijire personala&parfumuri
Electrocasnice
Fashion & Sport
Copii, jucarii, carti, media
Casa
Auto, Bricolaj & Petshop

S-a dat foarte repede Tableta Toshiba Excite Pro AT10LE-A-108 cu procesor nVidia Tegra Quad Core care era redusa 69%. Alte reduceri maricele am vazut pe la genti de laptop – 60% – link aici, un suport tv de perete cu 50% – link aici, niste adaptoare tot pe la 50%, suport videoproiector la 60% – link aici si chiar si un ebook reader cu 60% – link aici. Am gasit si un aparat foto cu o reducere frumusica de 60% – Fujifilm FinePix JX650, 16 MP, Black – link aici si mai caut sa le gasesc p-alea de 70% 😉 cateva produse cu 70% la jucarii, carti si media.

PS: la partea de gaming sunt reduceri de 50% la jocuri – link aici.

PPS: mai apar prin oferta si produse fara reducere 🙂 ↓

reduceri-emag

UPDATE 16 iulie:

Ultimile ore de oferte  – emag.ro/cmp/summer-stock-busters/

UPDATE 17 iulie:

Stock Busters se prelungeste inca 24 de ore asa ca fugiti pe emag.ro/cmp/summer-stock-busters/ sa ma prindeti ofertele 🙂

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *