eMAG Stock Busters 11-13 august

emagDe maine incepe o noua editie de reduceri eMAG Stock Busters care se va intinde pe parcursul a 3 zile (11-13 august). Asa ca la nici o luna de la ultima campanie de acest tip, cei de la eMAG scot la inaintare alte reduceri de produse cu stoc limitat.

Taierile de preturi se vor ridica tot pana in 70% din preturile obisnuite (poate chiar 80% pe ici pe colo). Intra în “competie” toate categoriile printre care: televizoare – pana la 40% reducere, electrocasnice – pana la 30% reducere, telefoane – pana la 35%, Fashion si sport, pana la 70% la sute de produse, jucarii – pana la 80% reducere, cosmetice si parfumuri pana la 70%… si lista nu se opreste aici. Nebunia va incepe dupa ora 7:00 maine dimineata!

Ca sa va reamintiti ce s-a intamplat editiile trecute puteti intra aici. Ca de obicei voi reveni cu detalii pe parcursul desfasurarii evenimentului. Pana atunci mai aveti timp sa va orientati la produse/sa mai verificati unele preturi/etc.  intrand aici.

UPDATE 11 august:

eMAG Stock Busters editia de august 2015 si-a dat startul pe la ora 7 si un pic. Conditiile campaniei le gasiti aici. Pagina dedicata este emag.ro/cmp/stock-busters-aug-2015/ iar categoriile de produse aflate la reduceri si in stoc limitat le gasiti mai jos ↓

IT&Mobile
TV, Foto&Electronice
Electrocasnice
Ingrijire personala&parfumuri
Fashion & Sport
Copii, jucarii, carti, media
Casa
Auto, Bricolaj & Petshop

La prima vedere avem asa:

– cel mai ieftin laptop din oferta este Lenovo IdeaPad G50-45 cu procesor AMD E1-6010 Dual-Core 1.35GHz, 15.6″, 2GB, 250GB, AMD Radeon™ R2, Free DOS, Black – 799,99 ron – link aici.
– cel mai ieftin monitor din oferta este AOC 18.5″, Led, Wide, Negru, E970SWN – link aici.
– cel mai ieftin smartphone – Nokia 530 Lumia, Dual SIM, Grey – link aici.
– cea mai ieftina tableta – Allview Wi7 A cu procesor Intel® Atom™ Quad-Core 1.33GHz, 7″, 1GB RAM, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android 4.4, Black – link aici.
Marea majoritate a reducerilor sunt insa de pana in 30%.

Mai jos o “mica” eroare de pret sesizata pe facebook ↓

eroare-pret

Spor la cumparaturi!

PS: Puteti urmari desfasurarea campaniei si prin hashtag-ul #‎eMAGstockbusters‬

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *