Iphone 5 si paper notes

PAPERBACK-groceries-360x400Foitele de hartie pentru luat notite isi fac loc si la noi in Geeky Gadgets! Dar nu orice fel de foite ci foite special create pentru posesorii de Iphone 5, 5s sau 5c. Paperback Notes (asa se numesc) se ataseaza prin adeziv de spatele telefonului si sunt formate din 80 de foite adezive pe care le puteti folosi pentru a lua notite in diferite momente ale zilei, fie ca va treceti lista de cumparaturi, fie vreun reminder, vreo reteta, niste insemnari, calcule sau o puteti folosi pentru a va face cateva copiute pentru examen šŸ˜€ Puteti folosi cate o foita o data sau lipiti mai multe ca sa va ajunga o perioada mai lunga, fiecare dintre ele avand adeziv care se lipeste aproape pe toata suprafata telefonului.

Notitele pot fi utile in multe situatii si se adreseaza in principal persoanelor care sunt atasate mai degraba de stilul clasic de note-taking (pe hartie) decat de cel prin care folosesti o aplicatie dedicata pe telefon.

Foitele se gasesc in 4 culori – galben, roz, albastru si alb si pachetul de 80 costa 7.95 $. Le gasiti aici.

Mai jos aveti si un filmulet de prezentare care ne mai sugereaza si o posibila latura artistica a foitelor – desene pe Iphone.

Stay Geek!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *