Carcase multi-functionale pentru smartphone-uri

De azi introducem o noua rubrica si anume Geeky Gadgets. In acesta particica a blogului vor aparea cele mai ciudate, cele mai amuzante, cele mai nastrusnice inventii technologice si nu numai! Asa ca fara prea multe bla-bla-uri ii dam drumul si prima ghidusie care isi face loc in rubrica este o carcasa de smartphone! Dar ce carcasa…

tool-kitIN1 Multi-Tool Utility Case este un fel de swiss army knife pentru smartphone-uri. Probabil chiar de la celebru cutitas le-a venit si astora ideea cu carcasa multi-functionala.

Ideea a fost – hai sa facem o carcasa in care sa bagam niste surubelnite, o forfecuta, o pila si alte tampenii ca toata lumea sa aiba uneltele necesare cu ei tot timpul. Nu se stie niciodata cand ai nevoie de o forfecuta 😀 Ti se mai rupe o unghie… mai surubaresti una-alta 😉 sau nimeresti pe undeva si n-ai nici un pix la tine (trusa are si doua mini-pixuri)
Pare putin banal dar daca ma uit la carcasa rezultata mai-mai ca mi-as comanda si eu una.

Ea se gaseste in diferite culori la un pret de $44.95 (comanda de afara-pe la noi n-am gasit) si momentan doar pentru Iphone 5/5S si Samsung Galaxy S5 urmand sa mai apara cat mai curand si pentru Samsung Galaxy S4.

Daca v-am facut curiosi aveti mai jos si un filmulet de prezentare si puteti intra si la ei pe site pentru mai multe detalii.

Stay Geek 😀

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
One Comment
  1. Avatar

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *