Suport tableta pentru bicicleta

Zilele trecute cautam pe eBay un suport de mana pentru tablete (nu ma intrebati motivul exact-e work related) si tot cautand si cautand am dat peste alt tip de suport. Suport de tableta pentru bicicleta! Prima data m-am gandit ca e vorba de un suport de pus in spate la sa sau pe oriunde altundeva dar ferit de coliziuni si neaccesibil persoanei care e pe bicicleta.

Dar m-am inselat! Suportul se pune bine merci pe ghidon cu fata evident la biciclist ca respectivul sa mai poata da un like, un share, un search pe Google sau chiar sa joace Candy Crush in timp ce pedaleaza. Misto nu?

suport-tableta-bicicletaEu unul sper ca asa ceva sa nu ajunga niciodata pe la noi ca e vai si amar de siguranta biciclistilor. Acu vreo doua saptamani era sa asist cum unu cu tiru era cat p-aci sa-i dea un branci unui biciclist care mergea pe marginea soselei si avand intr-o mana telefonul a scapat putin ghidonul in partea stanga! Daca nu se redresa repede auzeam pe la stiri de el. Dupa ce ca esti prost mai stai de vorba si la telefon pe bicicleta? Deci unii chiar nu gandesc…

Si ar trebui interzis din punctul meu de vedere vorbitul la telefon in timp ce pedalezi! Pai ca sofer auto nu ai voie dar ca biciclist ai??? WTF? Ilogic! Si sa n-aud aici de handsfree ca si ala distrage atentia!

Si cu suportul de tableta, daca ajunge pe la noi ii si vad pe cativa biciclisti mai smecheri cu el pe ghidon mergand cot la cot cu masinile. Daca ne dam in barci pai atunci ne dam ce naiba! Oricum la cat de dependeti de FB am ajuns sa fim in ziua de azi pentru unii chiar ar fi o necesitate acest suport!

Daca va intereseaza (eu sper sa nu) aveti aici link-ul produsului gasit de mine. Mai sunt si altele dar n-avea nici un rost sa le trec pe toate p-aici.

Apropo… sper sa nu fie printre voi vreun biciclist dornic sa cumpere asa ceva ca nu vreau sa va am pe constiinta…

Be safe!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
4 Comments
  1. Avatar
  2. Avatar
  3. yogi
  4. Avatar

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *