Smiley si ultrabook-ul Lenovo Yoga

Lenovo_lLogoNe-am obisnuit ca de la un timp incoace sa tot vedem prin videoclipuri asa zisele „reclame ascunse”. Ca e vorba de o cutie de Pepsi, ca e vorba de o marca de masina sau un sampon/balsam de par ele apar.  In prima faza sunt difuzate la TV fara nici o modificare si putem vedea clar produsul/produsele respective iar mai tarziu, dupa sesizarea CNA-ului apar blurate respectivele marci. Mie cel putin mi se pare o idee foarte buna sa iti asociezi produsul cu o persoana publica iar metoda de promovare de „reclama ascunsa” este cea mai ok din acest punct de vedere deoarece nu este abuziva si nu determina telespectatorul sa schimbe rapid canalul cand vede ca a inceput reclama.

Probabil asta e viitorul reclamelor ca de pop-up-uri enervante/ads-uri in online/reclame de 15 minute la TV ne-am saturat cu totii. Zilele trecuta am dat peste un filmulet postat de Smiley pe pagina lui oficiala de Facebook filmat cu camera ascunsa cica. Nimic iesit din comun pana acum, dar la o vizionare mai atenta putem vedea ca Smiley foloseste un ultrabook Lenovo Yoga si daca ne mai uitam pe YouTube la alte filmulete postate de el putem vedea la unele din ele la inceput reclama la Lenovo Yoga. Deci putem spune ca Smiley promoveaza Lenovo Yoga! Nu stiu daca asta inseamna ca o sa vedem la un moment dat laptop-uri prin videoclipurile lu’ Smiley dar cine stie…

Filmuletul il puteti vedea mai jos iar daca vizionarea lui v-a facut interesati de acest ultrabook puteti vedea mai multe detalii despre el aici sau aici cu varianta mai ieftina. Al lu’ Smiley este un ThinkPad Yoga care nu prea se gaseste prin magazine la noi, in schimb se gaseste mai usor IdeaPad Yoga. Diferanta e ca ThinkPad se axeaza mai mult pe partea business pe cand IdeaPad e pentru uz personal.

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *