Zvon-RCS-RDS preluat de Vodafone?

vodafone_rcs_rdsStirea diminetii vine din partea lu’ Robert Turcescu care a postat pe pagina sa de Facebook informatia conform careia Vodafone este pe cale sa achizitioneze o parte importanta din RCS-RDS, mai exact distributia de cablu, telefonie si internet. Valoarea tranzactiei se invarte in jurul sumei de 1-1.5 miliarde de euro.

 

„O informatie pe care o public aici in EXCLUSIVITATE si care va provoca schimbari majore pe piata de telecomunicatii din Romania, dar si din regiune: Vodafone e la un pas sa achizitioneze de la RCS-RDS distributia de cablu, plus operatiunile de telefonie si date! Intre cele doua companii a fost semnat un precontract, iar tranzactia finala se invirte in jurul sumei de 1-1,5 miliarde de euro. Vodafone devine astfel cel mai mare jucator pe piata telecom din regiune, dand o lovitura puternica principalului competitor, Orange.”-Robert Turcescu-Facebook

Daca tranzactia se confirma Vodafone va deveni cel mai mare furnizor de servicii telecom de pe piata din Romania devansand astfel Orange, principalul competitor. Lucrul asta nu poate decat sa ne bucure si sa ne faca sa speram ca serviciile pe care le vor oferi de acum incolo vor fi din ce in ce mai avantajoase pentru consumatori.

Ramane de vazut daca stirea se confirma si pe cale oficiala. Asteptam cu nerabdare šŸ˜‰

Sursa: arenait via robert turcescu

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUpon
yogi

yogi

Blogger amator, IT-st de profesie, curios din nastere, webmaster in devenire, mandru tatic, putin sportiv, smartphone-ist, tablet-ist, cumputer-ist, gadget-ist, programator-ist amator, cautator, familist, microbist, facebook-ist, intrebator, gamer prin timpul liber, vesnic copil si mai tot timpul online.

3 comentarii la „Zvon-RCS-RDS preluat de Vodafone?

 • yogi
  8 mai 2014 la 14:47
  Permalink

  Raspuns Robert Turcescu-„Constat ca RCD-RDS sustine ca „nu exista nicio baza reala” privind tranzactia cu Vodafone pe care am anuntat-o ieri. Citeva detalii. Exprimarea mea a fost „Vodafone e la un pas sa achizitioneze de la RCS-RDS distributia de cablu, plus operatiunile de telefonie si date”. N-am vorbit de finalizarea tranzactiei, ci de un precontract. Reprezentantii Vodafone n-au negat informatia, iar RCD-RDS a asteptat vreme de aproape 24 de ore (!) pentru a reactiona printr-un comunicat in care neaga „orice baza reala” a acestor informatii. Deocamdata e cuvintul surselor mele impotriva cuvintelor din comunicatul RCS-RDS. Eu sustin in continuare ca am surse bune. Consiliul Concurentei ce zice?”

  Răspunde
 • 8 mai 2014 la 18:33
  Permalink

  Daca se adevereste e vai d pielea noastra. O sa scumpeasca Vodafonu toate serviciile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *