Zvon-RCS-RDS preluat de Vodafone?

vodafone_rcs_rdsStirea diminetii vine din partea lu’ Robert Turcescu care a postat pe pagina sa de Facebook informatia conform careia Vodafone este pe cale sa achizitioneze o parte importanta din RCS-RDS, mai exact distributia de cablu, telefonie si internet. Valoarea tranzactiei se invarte in jurul sumei de 1-1.5 miliarde de euro.

 

“O informatie pe care o public aici in EXCLUSIVITATE si care va provoca schimbari majore pe piata de telecomunicatii din Romania, dar si din regiune: Vodafone e la un pas sa achizitioneze de la RCS-RDS distributia de cablu, plus operatiunile de telefonie si date! Intre cele doua companii a fost semnat un precontract, iar tranzactia finala se invirte in jurul sumei de 1-1,5 miliarde de euro. Vodafone devine astfel cel mai mare jucator pe piata telecom din regiune, dand o lovitura puternica principalului competitor, Orange.”-Robert Turcescu-Facebook

Daca tranzactia se confirma Vodafone va deveni cel mai mare furnizor de servicii telecom de pe piata din Romania devansand astfel Orange, principalul competitor. Lucrul asta nu poate decat sa ne bucure si sa ne faca sa speram ca serviciile pe care le vor oferi de acum incolo vor fi din ce in ce mai avantajoase pentru consumatori.

Ramane de vazut daca stirea se confirma si pe cale oficiala. Asteptam cu nerabdare šŸ˜‰

Sursa: arenait via robert turcescu

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
3 Comments
  1. yogi
  2. yogi
  3. Avatar

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *