Back to You si Ziua Resigilatelor la eMAG

emagPe 23 august este “Ziua Resigilatelor” le eMAG si scad preturile la telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, electrocasnice pentru bucatarie, electrocasnice mari si multe alte produse resigilate. Reducerile din acesta campanie mergand pâna la 50%! In plus in acesta perioada se aplica si pe la alte produse ceva reduceri cu ocazia campaniei “Back to You” (in loc de Back to School 😉) care vine in intampinarea inceperii anului scolar (…cred). Pagina dedicata campaniei este emag.ro/cmp/back-to-you/. Exista si un filmulet dedicat evenimentului ↓ in care suntem incurajati sa ne “retraim copilaria” 🙂

Back to You si Ziua Resigilatelor la eMAG

Campania “Back to You” este una de durata mai lunga fata de cele obisnuite eMAG, incepand de azi (21 august) si tinand pana pe 20 septembrie asa ca se intinde si dupa inceperea anului scolar.

Categoriile de produse care intra la reducere la gasiti mai jos ↓

Mobile, TV si Electronice
IT & Birotica
Electrocasnice & Climatizare
Fashion, Sport si Ingrijire personala
Copii, Jucarii, Carti, Media
Casa & Supermarket

Campania “Ziua Resigilatelor” vine la fix o luna de la precedenta editie unde au fost reduceri de pana in 70%. Pentru reamintire, mai jos cateva din avantajele cumpararii de produse resigilate:

  • Au pret mai bun;
  • Calitatile si functionalitatea sunt testate temeinic;
  • Beneficiaza de tot pachetul de servicii, ca orice alt produs similar, dar nou, cumparat de pe eMAG (garantie, service, etc)

Mai multe detalii despre editia de luna trecuta puteti afla chiar de pe blogul eMAG – link aici. Voi mai reveni cu alte informatii referitoare la campaniile eMAG din acesta perioada in zilele ce urmeaza.

UPDATE 23 august:

Doua produse interesante din oferta de Ziua Resigilatelor:

– Telefon mobil Nokia 925 Lumia 4G, Black (reducere 41%) – link aici

–  Tableta Asus Transformer Book T100TAF-BING-DK001B procesor Intel® Quad-Core Atom™ Z3735G 1.33GHz, 10.1″ Touch-Screen, 1GB, 32GB EMMC, Intel® HD Graphics, Windows 8.1, Bing, Gray (reducere 41%) – link aici

Restul produselor de la “resigilate” le gasiti aici.

Spor!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *