Revolutia preturilor la Emag – 25-27 iunie!

Vedeti aici detalii despre prima editie din 2015!
emag-afiliereTimp de 3 zile, adica in perioada 25-27 iunie, cei de la Emag desfasoara o campanie de reduceri ce se vrea a fi cea mai impresionanta din acesta vara ( un fel de summer black friday šŸ˜‰ ) dand astfel un “raspuns” multiplelor campanii desfasurate de Altex-Media Galaxy de la inceputul primaverii si pana acum. Campanii care s-au axat si pe comenzi exclusiv online ceea ce cam scartaia la ei. Oricum momentan nu pot concura de la egal la egal pe partea de online cu Emag-ul dar e de laudat ca incep sa le faca competitie prin discount-uri si preturi pe masura.

Maine dimineata vom da startul celei mai mari campanii de reduceri a verii. Toate categoriile de produse pe eMAG.ro vor avea preturi ā€œrevolutionareā€.
Vom avea tablete la 99 de lei, smartphone-uri la 199 de lei, televizoare LED la 699 lei, combine frigorifice la 799 de lei.

Deci cam asa suna startul campaniei dat pe pagina de FB a celor de la Emag dar nu aflam clar ce inseamna “maine dimineata”. E vorba de dupa ora 12 noaptea, de ora 6 sau de ora 8? Habar n-avem…

Trebuie sa urmarim periodic site-ul si sa vedem ce-si-cum si la ce ora incepe.

Pentru a ne veni in ajutor ne-au facut si un Ghid de Supravietuire pe care il postez si eu mai jos. Nu-i asa ca e dragut din partea lor? šŸ™‚

ghid-supravietuire-emag

Spor la cumparaturi!

Update: Reducerile sunt de la 7% pana la un 95% din pretul normal si se aplica la toata gama de produse ( IT, Electrocasnice, carti, casa si gradina si chiar jucarii, cosmetice sau produse pentru bebelusi)

Puteti insa sa comandati doar un singur produsĀ  (o singura bucata)Ā  de acelasi model! Cititi cu atentie termenii si conditiile campaniei.

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *