Black Friday 2014 la Amazon, eBAY, AliExpress si altii

Dupa nebunia de la noi cu Black Friday iata ca vine randul si marilor magazine online internationale sa intre in febra reducerilor. Cei de la Amazon au dat startul inca de pe 21 Noiembrie cu campania „Black Friday Deals Week” care va tine pana pe 28 Noiembrie. In fiecare zi isi reinoiesc oferta din 10 in 10 minute. Sunt promotii care dureaza toata ziua dar majoritatea au valabilitate 2 ore. Pentru a nu avea probleme cu livrarea incercati sa comandati de pe Amazon.co.uk sau Amazon.de (aici e Cyber Monday). Si atentie la costurile de transport!

Pe 28 Noiembrie urmeaza sa inceapa si AliExpress „Black Friday & Cyber Monday” cu 4 zile de reduceri. Aveti mai jos link direct catre landing page-ul campaniei↓ Aici probabil majoritatea produselor din oferta vor fi cu Free Shipping.


Iar pe eBAY incepe de pe 28 Noiembrie cu reduceri de pana in 80% – link aici. Aceeasi recomandare ca si la Amazon – sa fiti atenti la costurile de transport.

Tot in perioada asta mai gasim reduceri si pe etotalk.com cu ocazia „Thanksgiving Day” – link aici dar si la gearbest.com multe produse la cele doua site-uri avand chiar transport gratuit.

Cam astea ar fi pe scurt cele mai accesate de pe la noi… asa ca nu ne ramane de facut decat sa analizam ofertele si daca merita ceva sa shop-uim.

Spor!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *