Adio Google Page Rank

googleCirculau de mai multa vreme pe net informatii despre intentiile Google de a nu mai face vreun update la Toolbar-ul de Page Rank dar mai existau sperante ca pana la urma se va reveni asupra acestei decizii.

Daca lucrurile pareau inca nelamurite luna trecuta cand John Mueller (el il inlocuieste pe Matt Cutts si de la el pleaca toate informatiile cu privire la webmaster-ing si chestii legate de Google Search)  a facut o declaratie nu prea optimista :

„PageRank is something that we haven’t updated for I think over a year now, and we’re probably not going to be updating it going forward, at least in the Toolbar PageRank…”

Subiectul „Page Rank” a reaparut zilele trecute intr-un forum de discutii unde acelasi John Mueller a raspuns de acesta data mult mai clar v-a-v de vreun posibil update:

„I wouldn’t use PageRank or links as a metric. We’ve last updated PageRank more than a year ago (as far as I recall) and have no plans to do further updates. Think about what you want users to do on your site, and consider an appropriate metric for that.

Asa ca subiectul pare inchis. Oricum nu stiu cati dintre voi mai foloseau toolbar-ul respectiv deoarece pe noile versiuni de IE era mai complicat de instalat iar Firefox, Chrome sau alte browsere nici nu intrau in discutie. Cu timpul probabil ca va disparea in totalitate Page Rank-ul ca tool de comparare/masurare/etc. in online.

sursa: webpronews.com

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *