WWF sau PDF-ul care nu poate fi printat

wwf-logo-picFormatul WWF vine de la World Wide Fund for Nature care este de fapt cea mai mare organizatie internationala independenta care se ocupa cu protejarea si conservarea naturii. Are peste 5 milioane de sustinatori peste tot pe glob si este activa in 100 de tari si nu, WWF nu are legatura cu wrestling-ul 🙂

Ei au realizat in 2010 formatul de fisiere care le poarta numele ca sa limiteze consumul de hartie prin print-urile aiurea de documente. Folosind fisierele cu extensia WWF decideti voi insiva ce documente merita sau nu printate si oferiti o noua sansa milioanelor de copaci doborati anual in producerea de hartie (cred ca sunt milioane… mi se parea prea mult daca scriam miliarde…).

The WWF format is a PDF that cannot be printed out. It’s a simple way to avoid unnecessary printing. So here’s your chance to save trees and help the environment. Decide for yourself which documents don’t need printing out – then simply save them as WWF.

SAVE AS WWF, SAVE A TREE

Asa ca daca va regasiti printre cei care printeaza o gramada de chestii nefolositoare pe la servici/scoala sau prin alte locuri si vreti sa va schimbati acest obicei de acum aveti formatul WWF care va vine in ajutor.

De pe pagina oficiala a proiectului puteti downloada soft-ul necesar conversiei in WWF (soft gratuit) si tot aici aflati mai multe detalii despre utilizarea acestuia.

Stay Green!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *