Cum afli codul PUK la Vodafone, Orange sau Telekom

Cum-aflii-codul-PUK-la-Vodafone-Orange-sau-TelekomDaca din diferite motive ati ajuns in imposibilitatea de a mai folosi o cartela SIM si aveti nevoie pentru deblocare de codul PUK, gasiti mai jos pasii necesari in aflarea codului pentru principalii operatorii de telefonie mobila de la noi.

Mie mi-a trebuit o singura data sa aflu codul PUK (sunt pe Vodafone) dar nu de putine ori m-am trezit intrebat de catre alte persoane cum pot afla acest cod. Asa ca sper sa va fie de folos aceste informatii culese de mine de pe net si culmea… tot pe net puse 😉

Cum afli codul PUK la Vodafone, Orange sau Telekom

Afla codul PUK pentru un abonament sau o cartela Vodafone:

Varianta1: Din MyVodafone intrii  la “Contul Meu” iar in meniul din stanga sub ramura “Administrare” (sau direct in meniu daca e prepay) gasesti codul PUK
Varianta2: Apeleaza *100# de pe un telefon din reteaua Vodafone, apoi alege sectiunile Meniu Urgenta – Cod PUK si urmeaza meniul. Retine ca daca soliciti codul PUK pentru un abonament, va trebui sa cunosti parola respectivului numar.
Varianta3: Apeleaza *222 apoi alege sectiunile Afla codul PUK, blocheaza sau deblocheaza un numar – Cod PUK (daca esti utilizator de Cartela Vodafone) sau spune ghidului “vreau codul puk” (daca esti abonat);
Varianta4: Apeleaza 0372 02 22 22 (numar cu tarif normal) din orice alta retea.

Si un video tutorial de la Vodafone mai vechi dar poate folositor pentru unii ↓

Afla codul PUK pentru un abonament sau o cartela Orange:

Varianta1: Poti afla codul PUK din aplicatia Contul meu. Din meniul din stanga alegi optiunea “servicii”. Te duci in jos pana la sfarsitul paginii iar acolo vei gasi optiunea “Deblocare cartela SIM”. Codul PUK este trecut acolo.
Varianta2: Apeleaza *100# de pe orice numar Orange functional si alege optiunea 5 – Servicii si setari automate si apoi 9- PUK si deblocare, unde ti se va cere numarul de telefon.
Varianta3: Poti afla codul PUK si prin apel la 444 – Serviciul Clienti Orange dedicat clientilor prepay sau 411 – Serviciul Clienti Orange, dedicat clientilor cu abonament.

Afla codul PUK pentru un abonament sau o cartela Telekom:

Varianta1: Poti afla codul PUK accesand contul MyAccount, iar in sectiunea “Contul meu” gasesti tab-ul “Cod PUK”.
Varianta2: Prin tastarea codului *100# si urmand instructiunile afisate pe display-ul telefonului tau.
Varianta3: Prin apelarea de pe orice numar de telefon Telekom Romania Mobil a meniului interactiv disponibil la numarul de telefon gratuit “1234”, accesand tastele:
→ pentru abonament: 1 (“Pentru limba romana”), 3 (“Pentru Roaming, International, blocare SIM, cod PUK si alte servicii sau modificari asupra contului tau”), 3 (“Pentru codul PUK”)

→ pentru prepay: 1 (“Pentru limba romana”), 1 (“Pentru credit, extraoptiuni si alte informatii despre contul tau”), 7 (“Pentru a afla codul PUK”)

Atentie: Pentru abonament Telekom ti se va solicita parola de acces la serviciile “Self Care” aferenta numarului de telefon pentru care se solicita informatia.

Afla codul PUK pentru un abonament sau o cartela Digi Mobil:

Varianta1: Suna la urmatoarele numere de telefon – Serviciul Relatii cu Clientii pentru Digi Mobil: 031 400 7777 sau *777


Daca aveti chestii de obiectat/adaugat la cele scrise de mine mai sus va astept cu un comentariu down below.

Bafta!

PS: Poate va intereseaza si niste coduri secrete pentru android?

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
2 Comments
  1. Avatar
  2. Avatar

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *