Cat costa dezvoltarea unei aplicatii mobile?

crewV-ati intrebat vreodata cat ar putea costa dezvoltarea unei aplicatii pentru dispozitivele mobile? Daca da sau daca doar sunteti curiosi sa aflati, gasiti online un tool care va estimeaza acest cost!

El este realizat de catre Crew, o firma canadiana de programatori/dezvoltatori infintata in 2012 de catre Mikael Cho, care se lauda ca au lucrat cu Google, Facebook, BBC, Red Bull, Ubisoft, Nike si altii. Printre proiectele realizate de catre ei enumeram Google AdWords si Path.

Aveti aici link unde puteti accesa estimatorul de cost si daca v-am facut curiosi gasiti aici si info necesare pentru a porni un proiect.

Un alt tool asemanator este si cel de la kinvey.com. Stiu, amandoua par cam scumpe si sunt programatori pe piata care iti fac aplicatia mult mai ieftin! Dar exista si riscuri cand nu apelezi la o firma specializata si cu experienta in domeniu. Site-urile de freelancing pot fi si ele o solutie, la fel si firmele mici.

Si sa nu uitam si de http://www.appsgeyser.com/ care ne poate fi de folos daca vrem ceva simplu šŸ˜€

PS: La monetizarea aplicatiei v-ati gandit? Adica bine-bine facem aplicatia dar nu vrem sa si castigam ceva de pe urma ei? Daca raspunsul este da aveti aici cateva sfaturi pentru android.

Bafta si keep it simple!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
3 Comments
  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *