Cine mi-a dat LIKE la pagina de Facebook?

Facebook

“Cine mi-a dat LIKE la pagina de Facebook?” – O intrebare destul de banala dupa parerea mea, o intrebare la care ar trebui sa aflii raspunsul cu doua-trei click-uri. Dar pe cat de simplu ar parea, pe atat de complicat este in realitate! Din cauza unei restrictii pe care o poti face pe contul tau de Facebook, restrictie care zice ca nu oricine poate sa vada la ce pagini ai dat tu LIKE, nici pagina la care ai dat LIKE nu poate sa vada ca tu esti cel care o apreciaza! Stupid nu?

Mai jos raspunsul oficial Facebook:

People are able to control who can see which content they’ve liked on Facebook. This means that Page Admins won’t be able to see a full list of people who have liked their Page. You’ll see a demographic breakdown in your Page’s Insights, but it won’t be attached to anyone’s name in order to respect people’s privacy settings on Facebook.

What???  Mda… Mark ne-a tras-o!

Asa ca singura chestie care mai ramane de facut este sa rugam oamenii care vor sa ne dea LIKE la pagina (de parca i-am stii dinainte) sa isi dezactiveze restrictia stupida din setari 🙂 Stiu… practic e imposbil…

Atunci nu ramane decat sa ne resemnam ca nu ii vom cunoaste niciodata pe toti cei care ne-au dat LIKE la pagina si sa speram ca mintile luminate care ne-au adus acesta problema s-or trezi la realitate si intr-un moment de luciditate vor face ceea ce trebuie si vor aduce oamenii mai aproape de paginile pe care le apreciaza!

Thank you very much Facebook!

PS: Un alt lucru enervant e si unlike-ul la pagina. Adica nu pot sa vezi cine nu mai este fan al paginii tale. Nu de alta dar poate suntem curiosi sa aflam si motivul pentru care acea persoana nu ne mai place 😀 Why don’t you LIKE me anymore??? 😀 😀 😀

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
One Comment
  1. Avatar

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *