Jocuri de plictiseala – Midas

midasJocuri de plictiseala – Midas este un joculet foarte simpatic si destul de captivant facut in flash de catre Harry Lee (design) si Jarrel Seah (programare) pe undeva prin vara lu’ 2011.  El a fost creat in mai putin de 72 de ore pentru un eveniment online de creare de jocuri numit „Ludum Dare”, castigand la categoria „Jam competition”.

La scurt timp de la aparitia lui, Midas a atras atentia in mediul online si a devenit foarte indragit de pasionatii de joculete online! In prezent il puteti juca pe kongregate.com, un site de joculete flash dar si pe site-ul Wanderlands, site-ul creatorilor.

 The winner of the Jam competition was Wanderland’s Midas; a very neat puzzle platformer in which you must reunite with your daughter without turning her to gold.

Daca vreti sa il incercati aveti link direct aici.

Enjoy!

 

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUpon
yogi

yogi

Blogger amator, IT-st de profesie, curios din nastere, webmaster in devenire, mandru tatic, putin sportiv, smartphone-ist, tablet-ist, cumputer-ist, gadget-ist, programator-ist amator, cautator, familist, microbist, facebook-ist, intrebator, gamer prin timpul liber, vesnic copil si mai tot timpul online.

Un comentariu la „Jocuri de plictiseala – Midas

  • yogi
    27 mai 2014 la 09:38
    Permalink

    Momentan cei de la Wanderlands au probleme cu pagina jocului, am vorbit cu administratorul site-ului si imediat ce se rezolva ma anunta si anunt si eu aici.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *