Fabrica de discounturi – frauda online?

fabrica-de-discounturiCred ca majoritatea dintre voi au vazut pe la tv zilele acestea o gramada de reclame cu fabricadediscounturi, inclusiv in timpul meciului de ieri – Finlanda-Romania. Faza e ca pare sa fie o mare teapa acest asa-zis magazin online si sper ca nu ati cazut plasa si ati comandat ceva de p-acolo. Ne putem da seama ca e ceva suspicios aruncand o privire si pe la “Termeni si Conditii” unde avem niste chestii ciudate. Exemplu:

“Daca… clientul solicita in mod expres si neechivoc anularea comenzilor aflate in derulare, FABRICA DE DISCOUNTURI nu este obligata sa le anuleze si/sau sa ramburseze clientului sumele achitate”

Ha ha ha… tare asta… So, daca vreau sa anulez o comanda nu pot? Hmmm…

Alt exemplu:

“Livrarile se vor efectua, in medie, in 3-4 saptamani de la incheierea campaniei. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, FABRICA DE DISCOUNTURI va informa Clientul prin E-mail, in termen de 30 de zile de la incheierea campaniei cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul nu poate renunta la comanda.”

Aaa… What? Asta e bun exemplu de ” You must always and always read the terms and conditions!

Poate mai erau si alte perle p-acolo dar mi s-a luat si n-am mai citit! In schimb se pare ca din fericire pentru pagubitii de pana acum apare o luminita la capatul tunelului – “Ca urmare a notificarii prezentate mai jos emisa de catre LIBRA INTERNET BANK SA, SC E-FLASH SALES SRL se afla in imposibilitatea de a-si continua activitatea.”

Adresa-789x1024

Asadar si prin urmare daca va regasiti pe lista “orice zboara se si mananca” contactati Libra Bank si recuperati-va banii!

UPDATE:   Baietii au scos pagina de oferte de pe site… de ce oare? 😀

PS: Eu totusi astept o pozitie mai clara asupra acestui “eveniment” in mass-media. Adica nu ma multumesc cu articole scrise prin online, vreau facts la tv! Mai Esca ce faci dormi?

PPS: Draguta totusi reclama nu credeti? ↓

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
One Comment
  1. Avatar

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *