Revolutia Preturilor la eMAG – 23-25 iunie – 3 zile incendiare!

Revolutia Preturilor – Septembrie 2015
emagDe maine incepe Revolutia Preturilor la eMAG, editia a doua din 2015 a campaniei lor obisnuita de reduceri care tine 3 zile. Din 23 si pana pe 25 Iunie vom fi asaltati de oferte si preturi revolutionare de toate tipurile din partea celor de la eMAG.

Asaltul de inceput se va da maine dimineata devreme cel mai probabil pe la ora 7:00 ( in aplicatia de mobil ) iar mai apoi ofertele vor fi disponibile si pe site. Acest procedeu cu aparitia ofertelor in aplicatia de mobil in prima faza ca mai apoi pe site a inceput o data cu editia din Ianuarie si se pare ca se va aplica de acum incolo la toate campaniile de reduceri eMAG.

Campania curenta se vede si se aude si prin mediile obisnuite de comunicare inclusiv si printr-un filmulet pe YouTube ↓ Newsletter-ul din care aflam cateva detalii in plus il gasiti aici.

Revolutia Preturilor la eMAG – 23-25 iunie – 3 zile incendiare!

Ca sa nu va treziti cu comenzi anulate sau alte probleme, nu uitati regulile de cumparaturi ale campaniilor eMAG :

“De pe același user se poate comanda doar cate un produs (o singura bucata) de același model. Pentru comenzile care nu respecta aceasta regula, compania isi rezerva dreptul de a le anula;
Oferta se cumuleaza cu alte oferte promotionale/oferte speciale/campanii publicitare/alte reduceri de pret. – comunicat eMAG”

Ghidul de Supravietuire il puteti gasi aici – emag.ro/ghid-supravietuire-revolutia-preturilor. Categoriile de interes pentru mine vor fi ca si la editiile precedente (dar asta nu inseamna ca nu o sa arunc o privire si pe la altele):

Laptop/Netbook – link aici
Televizoare – link aici
Tablete – link aici
PC-uri si monitoare – link aici
Smartphones – link aici

Reducerile se pare ca vor fi de pana in 50%. Detalii despre editia precedenta cat si cele de anul trecut gasiti aici. Voi reveni cu amanunte si detalii dupa aparitia ofertelor maine de dimineata.

UPDATE – 23 iulie

Mai jos ofertele ↓

IT & Mobile
TV, Foto & Electronice
Ingrijire personala & parfumuri
Electrocasnice & Supermarket
Copii, Jucarii, Media, Carti
Fashion & Sport
Casa
Auto, Bricolaj & Petshop

Spor!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *