Cadouri de Valentine’s Day 2015 de la eMAG

emagNe apropiem de ziua indragostitilor (Valentine’s Day) si magazinele online au inceput sa isi ajusteze oferta de produse tinand cont si de acesta zi in care in mod normal se cauta si se fac cadouri. Cei de la eMAG deja au pregatit o pagina special dedicata evenimentului – emag.ro/cmp/valentine/ unde gasim impartite frumos pe cateva categorii idei de cadouri pentru cei dragi. Categoriile de cadouri cu denumirile aferente le puteti gasi si mai jos ↓

O dimineata perfecta
O zi in doi
O seara romantica
Cadou special pentru ea
Cadou special pentru el

Partea de IT&C o regasim evident pe la “Cadouri special pentru el”. Din ce am vazut fugitiv preturile sunt reduse marea majoritate cu pana in 30% dar mai sunt cateva care depasesc pragul. Si culmea deja am vazut cateva cu stoc epuizat (ex: un aparat foto digital Nikon COOLPIX S9600, 16MP, Black + Card 8GB care era redus cu 46%).

Promotiile o sa tine cel mai probabil pana pe 14 Februarie Perioada de promotii pentru Valentine’s Day la eMAG este intre 9-15 Februarie. Pe partea de IT&C mai gasiti reduceri in perioada asta si la UTOK – link aici.

PS: Reduceri de Valentine’s Day au aparut si la evoMAG – link aici.

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *