Update gratuit la Windows 10

windows-10-free-upgradeIn cadrul conferintei care a avut loc in acesta seara la sediul central Microsoft ni s-au dezvaluit noi aspecte despre Windows 10. Si poate cel mai important aspect este acela ca noul sistem de operare va avea in primul an de la lansare posibilitatea de update gratuit de la Windows 7, 8.1 sau Phone 8.1.

Anuntul pare destul de tentant mai ales pentru utilizatorii Windows 7 care inca nu au trecut la 8.1. Iar pentru gamerii dintre ei este o veste foate buna tinand cont ca vor avea acces gratuit la DirectX 12 care nu va avea suport pentru Windows 7.

Printre alte noutati as mai putea enumera aparitia lu’ Spartan, viitorul browser care se vrea a fi foarte rapid si integrarea cu asistentul digital Cortana de pe Windows Phone. Iar pe partea de gaming de mentionat ca Windows 10 va fi compatibil cu Xbox si vom putea juca pe pc orice titlu de pe consola.

Daca v-am facut curiosi va mai anunt ca va aparea o noua versiune de Windows 10 Technical Preview saptamana viitoare si va include toate noile optiuni discutate in acesta seara. Si va urma si o versiune de preview pentru mobil.

surse: pcgamer.com, pcworld.com

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
2 Comments
  1. Avatar
    • Avatar

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *