Luni 8 Decembrie eMAG implineste 13 ani

Detalii despre aniversarea de 14 ani a eMAG – 7 Decembrie 2015
Vedeti aici si promotiile de Craciun de la eMAG 2014
emag-la-multi-aniLuni se implinesc 13 ani de cand eMAG a reinventat comertul online pe meleagurile noastre si cu acesta ocazie ofera reduceri de 10.000.000 de lei prin carduri cadou. In alte cuvinte pe data de 8 Decembrie toate produsele de pe eMAG vor avea o reducere suplimentare sub forma unui card cadou. Daca nu sunteti familiarizati cu ideea de card cadou de la eMAG aveti cateva detalii mai jos ↓

⇒Cardul Cadou are valori intre 10 – 3.000ron
⇒Pentru viitoarea comanda se scada valoarea cardului din valoarea comenzii
⇒Cardul Cadou poate fi aplicat pe o singură comandă eMAG
⇒Perioada de valabilitate a Cardului Cadou este de 6 luni
⇒Folosind Cardurile Cadou eMAG se pot achizitiona oricare dintre produsele din oferta eMAG, mai putin din categoria Asigurari

Cam aceeasi poveste a fost si in anii trecuti doar ca valoarea totala a cardurilor cadou era alta. Aveti mai jos filmuletele de la ultimile doua aniversari ↓ ( in finalul articolului aveti si filmuletul de anul asta)

La aniversarea de 10 ani de acu 3 ani au realizat si un infografic cu momente cheie si cifre realizate in primii 10 ani de existenta pe care daca va intereseaza il gasiti aici.

Anul trecut lucrurile au stat cam asa cu reducerile – au oferit 12% pentru orice comanda realizata pe site sub forma unui card cadou care putea fi folosit la cumparaturi in perioada 17 ianuarie – 22 februarie 2014. Adica nu s-a respectat valabilitatea normala de 6 luni a cardului cadou dar nu cred ca e asta o problema. Oricum probabil ca si anul trecut cardurile cadou se vor putea cumula si cu alte reduceri sau promotii care vor exista in perioada valabilitatii lor. Si probabil se vor aplica si la produse resigilate.

In incheiere va las cu filmuletul de 13 ani si cu deja celebrul ghid de supravietuire adaptat la aniversarea curenta pe care il gasiti aici – http://www.emag.ro/ghid-ziua-eMAG

Ne vedem zilele urmatoare cu alte noutati si nu uitati luni dimineata devreme sa intram pe eMAG.ro pentru a prinde produsele cu reducerile cele mai mari.

Bafta!

UPDATE – 8 decembrie: pe  la ora 00:00 eMAG.ro s-a inchis. Dimineata probabil o sa inceapa cu reducerile pe undeva intre 6-7:00.

UPDATE – 8 decembrie: pe la ora 07:00 eMAG.ro si-au redeschis site-ul. Avem 13% reducere la orice produs achizitionat sub forma de card cadou. Cardul poate fi folosit in perioada 1 februarie – 28 februarie 2015 pentru achizitia de pe site-ul eMAG.ro a oricarui produs din categoriile:
„Laptop/Notebook, Tablete iPad, Televizoare, Videoproiectoare, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless,
Camere video, Desktop PC, Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plite incorporabile,
Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Masini de
spalat rufe incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile, Aparate de aer conditionat, Receivere, Playere,
Amplificatoare (inclusiv produsele resigilate apartinand acestor categorii).
Cardul Cadou poate fi utilizat pentru achizitionarea produselor din categoriile de mai sus aflate si in alte
promotii/oferte.
Valoarea Cardurilor Cadou nu poate fi cumulata pentru plata unei comenzi si nu se poate cumula cu alte
Carduri Cadou.
Cardul Cadou obtinut de client este transmisibil.
– informatii extrase din regulament pe care il gasiti aici.

UPDATE – 8 decembrie: pe la ora 16:00 a intrat in vigoare al doilea val de reduceri pe eMAG.ro. Oferta o gasiti aici. Si o informatie aflata pe parcurs – valoarea maxima a cardului cadou este de 1000ron. La ora 23:59 se pune stop reducerilor aniversare asa ca grabiti-va pe http://www.emag.ro sa mai prindeti cate ceva.

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
4 Comments
  1. yogi
    • yogi

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *