Cateva cuvinte despre 2014

2014-2015Probabil v-ati fi asteptati ca in randurile urmatoare sa va insir cu bune si rele ce a fost cu anul 2014 din punctul meu de vedere. In mod normal cam asta as fi facut doar ca stand sa ma gandesc cum sa incep prima propozitie m-am razgandit. Nu vreau sa fiu pus in situatia sa ma laud pentru ca nu imi place, asa ca mai bine tac si nu zic nimic despre 2014. Datele privind evolutia blogului se gasesc pe t5.ro, exista si pagina „despre site” unde apar cifrele lunare si alte momente cheie ale blogului scrise mai la coada si cam astea sunt.

Yogi IT Blog este la inceput, nu are nici macar un an vechime si sunt poate zeci sau sute de alte bloguri pe meleagurile noastre cu cifre mult mai bune asa ca nu are rost sa fac comparatii sau sa ma umflu in pene cu realizarile mele minore. Ceea ce vreau sa transmit prin acest articol tine mai degraba de cum privim trecerea anilor.

La noi exista obiceiul ca dupa un an in care s-a muncit pe branci sa asteptam trecerea dintre ani ca pe o scapare, ca pe un eveniment in care sa ne dezlantuim pentru tot anul in care n-am avut acest prilej. Nu zic ca e total gresit ci doar ca nu mi se pare corect. Nu mi se pare corect ca aceste ultime ore sa fie petrecute incercand sa uitam alte cateva sute de ore petrecute prin birouri muncind. Nu despre asta e vorba.

Trebuie sa privim inainte spre noul an, sa trecem in revista ce am realizat in anul care tocmai a trecut si sa ne propunem sa realizam cel putin de doua ori mai mult. Progresand facem ca trecerea timpului nu doar sa treaca… Asa cum evolutia tehnologica se simte de la an la an asa si evolutia personala trebuie sa se simta si sa se vada. Stabiliti-va niste tinte pentru noul an si incercati sa le atingeti… that’s what this is all about. Without targets it’s just time passing by… and soon time will run out…

Asa ca va doresc cat mai mult timp si un an nou plin de… progrese 😉

La multi ani!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Tags:, ,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *