IOS 7 fara buton de respingere apel

apple_ios_logoSe pare ca celor de la Apple nu le place cand un posesor de Iphone alege sa dea “Decline” la apel si nu “Answer” asa ca s-au decis sa scoata butonul de “Decline”!

Asta se intampla cand telefonul este locked, cand nu e locked butonul cu pricina apare dar in marea majoritate din cazuri cand te suna cineva telefonul sta bine mercy in buzunar/geanta si evident e locked. Prima oara s-a crezut ca e o greseala, o greseala ce va fi remediata cu aparitia OS 7.1. Fals!

Adica 7.1 a aparut si butonul de “decline” tot nu e si utilizatorii de Iphone sunt in continuare nedumeriti! Adica nu inteleg de ce Apple a ales sa scoata acest buton! Care e logica? Au vrut cumva sa inoveze? Sa fie diferiti fata de Android? Sau pur si simplu au vrut sa le mai scada popularitatea ca erau cozile prea mari la magazine?

“If the phone’s unlocked, you get the button, if it’s locked you don’t”

discussions.apple.com

Sunt ceva forumuri unde se discuta acesta problema iar ca rezolvare se poate folosi butonul de sleep – la o singura apasare se da pe silentios sonorul apelul iar la a doua apasare se respinge apelul. Asta e singurul mod prin care poti face “decline” la apel cand telefonul e locked. Poate cu IOS 8 sa se schimbe lucrurile si sa revina butonul. Amuzant e ca deja au aparut how-to-uri video cu problema asta šŸ™‚

“People,there is no glitch. Decline button is removed when the phone is locked”

discussions.apple.com

 

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *