eMAG a preluat PC Garage

emag-pc-garageStirea zilei vine de la eMAG care anunta printr-un comunicat de presa ca a preluat PC Garage. Pozitia oficiala din partea celor de la PC Garage:

“Aceasta tranzactie reprezinta trecerea PC Garage intr-o etapa superioara din punctul de vedere al dezvoltarii business-ului, in Romania si regional. In plus, este o recunoastere atat a valorii echipei PC Garage, condusa excelent de colegul si asociatul meu Traian Cristea, cat si a modelului de business specializat al companiei, o constructie solida si pe termen lung, inceputa în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile si continuata de Traian si colegii nostri de echipa incepand din 2009” – Marius Ghenea, fondatorul PC Garage.

Si din partea eMAG:

“PC Garage este un nume puternic si apreciat care a reusit sa creasca prin servicii bune oferite clientului, prin specializare si cunoastere foarte buna a produsului si a industriei. Apreciez comunitatea puternica din spate si oamenii talentati din echipa. Avand in vedere cresterea industriei de jocuri peste tot in lume si poziţionarea foarte buna a PC Garage in aceasta zona, vom investi in dezvoltarea regionala si cresterea gamei de produse si servicii”, – Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Ce inseamna asta pentru noi consumatorii? Inseamna in primul rand aparitia pe piata unui, sa zicem, mic monopol pe partea de IT&C. In rest prea multe nu o sa se schimbe pentru noi, poate doar aparitia produselor PC Garage prin market-ul celor de la eMAG 🙂 .

Spor la cumparaturi!

sursa : mediafax.ro

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *