Google Photos – spatiu nelimitat de stocare gratis

googleCei de la Google tocmai ce au lansat Google Photos, un serviciu de stocare in cloud gratis si nelimitat ca spatiu pentru fotografii si clipuri video. Singurele limitari sunt de marimea continutului, in sensul ca pozele trebuie sa fie de maxim 16 MP iar clipurile de maxim 1080p. Daca sunt mai mari de atat Google le va comprima dar fara pierderi in calitate (zic ei). Acceptabil din punctul meu de vedere.

Serviciul se poate accesa si utiliza de pe desktop, iOS si Android si rivalizeaza cu Flickr, Amazon sau Dropbox dupa cum se poate vedea si mai jos ā†“

google-photos-price

De ce sa platesti pentru alt serviciu de stocare in cloud cand Google ti-l ofera gratis? Pai cred ca si ei se intreaba acelasi lucru šŸ˜‰ Mai jos aveti si un filmulet de prezentare ā†“

Personal nu au apucat sa il incerc inca dar il voi incerca cat de curand. Il puteti accesa d-aici – https://photos.google.com/.

sursa: techcrunch.com

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUpon
yogi

yogi

Blogger amator, IT-st de profesie, curios din nastere, webmaster in devenire, mandru tatic, putin sportiv, smartphone-ist, tablet-ist, cumputer-ist, gadget-ist, programator-ist amator, cautator, familist, microbist, facebook-ist, intrebator, gamer prin timpul liber, vesnic copil si mai tot timpul online.

Un comentariu la „Google Photos – spatiu nelimitat de stocare gratis

  • 3 iunie 2015 la 14:27
    Permalink

    Iubesc Google photos mereu am avut probleme cu spatiul de stocare pe telefon sau cartela.O folosesc sa imi sincronizez mereu contul si sa salvez tot ce am pe el.Fain articol.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *