Noaptea devoratorilor de preturi la ALTEX de azi 17 Martie

Detalii despre editia din 31 Martie 2015 aici
logo-altexALTEX ne ademeneste iar cu „Noaptea devoratorilor de preturi”, campania lor obisnuita de reduceri, insa de acesta data cu reduceri mai maricele de pana in 80%. Campania incepe de azi-17 Martie de la ora 20:00 si va tine toata noaptea pana in zorii zilei de 18 Martie. Precedenta editie de „devorari” (si in acelasi timp prima din acest an) a avut loc la inceputul anului pe 27 Ianuarie – detalii aici. Genul acesta de campanii a avut intodeauna succes printre cumparatori drept urmare se reiau periodic de catre cei de la ALTEX.

Noaptea devoratorilor de preturi la ALTEX de azi 17 Martie – ora 20:00

Voi incerca sa fiu pe faza in seara asta si sa va tin la curent cu desfasurarea lucrurilor. In masura in care imi permite timpul diseara voi face si o selectie de produse.

Categoriile de produse pe care le voi urmari vor fi ca si la campaniile trecute:

http://www.altex.ro/produse-it/laptopuri
http://www.altex.ro/tablete/tablete
http://www.altex.ro/telefoane/smartphone
http://www.altex.ro/tv-home-cinema/televizoare
http://www.altex.ro/camere-foto-video

La fel ca la editiile trecute se poate completa un formular ca sa va abonati la newsletter-ul lor si (cica) veti primi ofertele pe mail inaintea tuturor. Chestia asta functioneaza si nu prea adica unii dintre voi e posibil sa primeasca mai devreme altii nu. Depinde de noroc si de cand si cum trimit ei bulk-urile de mail-uri. Daca vreti totusi sa va abonati aveti link aici catre formular.

UPDATE: Avem si un filmulet sugestiv ↓ si deja au aparut informatii (reclame) pe la tv si radio semn ca vom avea ce sa vedem azi de la ora 20:00.

UPDATE2: Pe la 19:00 fara ceva site-ul www.altex.ro afiseaza o imagine statica… au intrat in pregatiri pentru „Noaptea devoratorilor de preturi”.

UPDATE3: In jurul orei 20:00 s-a dat startul la reduceri. Printre oferte am vazut un laptop ASUS X451MAV-BING-VX289B cu Intel Pentium N3530 2.58GHz, 14.0″, 4GB Ram, HDD 500GB si Windows 8.1 la un pret de 999,90RON – link aici. Pare un laptop decent la un pret foarte bun. Interesant si pretul pentru DELL Venue 8 Pro cu 64 GB, 2GB RAM, Windows 8.1 Pro, Wi-Fi si 3G – link aici cu reducere de 60%. Reducerile mari de 80% sunt mai mult pe la partea de gaming – un exemplu.

Deci diseara cu putin inainte de ora 20:00 ne postam pe www.altex.ro si mai refresh-uim din cand in cand pentru a prinde din timp reducerile cele mai mari. Sper sa fie o „noapte” reusita!

PS: Pe langa ce va fi diseara la ALTEX recomandarea mea de fiecare data este sa vedeti si ce sa intampla pe la „vecini” ca si ei au reduceri in perioada asta – link aici.

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *