Ashampoo Photo Commander 11 gratuit doar azi – 07.01.2015

givewAnul trecut va prezentam in acest articol site-ul giveawayoftheday.com si oportunitatile care pot aparea urmarind soft-urile gratuite oferite prin intermediul lor. Evident ca nu tot ce apare la download la ei merita intr-adevar downloadat doar ca din cand in cand mai apar si exceptii.

Azi de exemplu ( 07.01.2015 ) puteti downloada si instala Ashampoo Photo Commander 11, un program foarte util in editarea si procesarea fotografiilor si imaginilor. In mod normal programul ar costa 39.99 $ dar prin intermediul site-ului giveawayoftheday il puteti avea free. Trebuie doar sa-l descarcati, sa-l instalati si sa-l activati tot azi urmand instructiunile.

Link-ul catre pagina de download este  – giveawayoftheday.com/ashampoo-photo-commander-11-2/ iar daca vreti sa aflati mai multe detalii despre Ashampoo Photo Commander 11 intrati pe pagina produsului aici.

PS: Nu uitati-strict pentru uz personal!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUpon
yogi

yogi

Blogger amator, IT-st de profesie, curios din nastere, webmaster in devenire, mandru tatic, putin sportiv, smartphone-ist, tablet-ist, cumputer-ist, gadget-ist, programator-ist amator, cautator, familist, microbist, facebook-ist, intrebator, gamer prin timpul liber, vesnic copil si mai tot timpul online.

2 comentarii la „Ashampoo Photo Commander 11 gratuit doar azi – 07.01.2015

 • 10 ianuarie 2015 la 16:58
  Permalink

  La naiba! Chiar il vroiam dar n-am stiut ca a fost free! Oricum multam ca ne-ai anuntat – crezi ca ai putea sa faci o categorie sau ceva unde sa ne anunti cand mai apare un produs care merita downloadat de giveaway?

  Adica, nu vreau sa intru mereu sa vad ce produse au si sa stau sa caut sa vad daca e folositor sau nu.

  Răspunde
  • yogi
   12 ianuarie 2015 la 09:51
   Permalink

   aboneaza-te la newsletter… asta daca ai o adresa de mail valida 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *