Eroare preturi resigilate eMAG

Reduceri de Black Friday 2014 la eMAGIeri seara cei de la eMAG au avut o problema de afisare a unor preturi pe la resigilate. In alte cuvinte mai multe produse erau trecute cu preturi infime variind intre 1-8 lei. Cei care au prins eroarea au comandat si s-au strans in intervalul 20.30-22.59 (cat tip a fost eroarea de pret) 730 de produse comandate. Toate comenzile se vor onora, inclusiv cele cu eroare de pret dupa cum reiese din comunicatul emis de catre Iulian Stanciu – director general eMAG

„Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi si vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”

Printre produsele cu preturi gresite se gaseau si telefoane Samsung Galaxy S4, care puteau fi cumparate la 1 leu, televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD la 3 lei sau Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 care la fel putea fi cumparat la 3 lei. Mai multe detalii pe blogul celor de la eMAG http://blog.emag.ro/2014/11/preturi-gresite-la-produse-resigilate-emag-va-onora-toate-comenzile-pentru-730-de-produse-resigilate-listate-cu-pret-redus/

Momentan nu mai apare nici un produs la http://www.emag.ro/resigilate (UPDATE – 13:30 – au aparut produsele cu preturile ok)

PS: Asta a fost adevaratul Black Friday la eMAG

PPS: S-a mai intamplat si in trecut – http://blog.emag.ro/2010/07/ideal100/

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUpon
yogi

yogi

Blogger amator, IT-st de profesie, curios din nastere, webmaster in devenire, mandru tatic, putin sportiv, smartphone-ist, tablet-ist, cumputer-ist, gadget-ist, programator-ist amator, cautator, familist, microbist, facebook-ist, intrebator, gamer prin timpul liber, vesnic copil si mai tot timpul online.

2 comentarii la „Eroare preturi resigilate eMAG

  • 29 noiembrie 2014 la 19:26
    Permalink

    Resigilate EMAG defecte
    Pe 27.11.2014 am cumparat o imprimanta resigilata de la EMAG comandata online si am ramas pagubit. A ajuns cu 1 zi intarziere fata de angajamentul EMAG si curierului CARGUS. Integritatea imprimantei este OK dar imprimanta este defecta iar peste eticheta cu seria originala este o alta hartiuta autocolanta pe care scrie cu pixul seria de pe certificatul de garantie. Oferta spunea ” prezinta urme fine de zgarieturi pe suprafata lucioasa, cartusele sunt desigilate si s-au listat doua pagini”. Am trimis catre EMAG sesizare dar nu am primit nimic. Fisierul video se poate vizualiza aici: http://youtu.be/ZI2bWVA0yvE. Zilele trec iar neconcordanta seriei spune multe. NU ESTE NEATENTIE, CI INTENTIE.

    Răspunde
    • yogi
      29 noiembrie 2014 la 21:21
      Permalink

      Sunt sigur ca vei primi raspuns si lucrurile se vor rezolva. Intarzierea curierului este pe undeva normala tinand cont de nebunia creata cu Black Friday. Poti incerca sa le scrii un mesaj si pe pagina lor de Facebook, din ce stiu raspund solicitarilor destul de repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *