Joculet de Color Matching

color-gameColor Matching este un joculet foarte simplu si placut in care trebuie sa potrivesti culori. Cu cat le potrivesti mai bine cu cat faci un scor mai bun!

Joculetul a fost creat de Maria Munuera si de Mark MacKay pentru Method of Action, o pagina care gazduieste cateva tool-uri, joculete si articole care te initiaza in arta designului. Ei s-au lansat prin vara anului 2012 fiind prezentati si in The Verge dar de atunci au cam tras chiulul si n-au mai facut nimic nou. Pacat de ce reusisera pana atunci si pacat ca n-au avut continuitate…

Oricum joculetul a ramas si daca vreti sa va testati abilitatile de potriviri coloristice o puteti face intrand aici. Se poate juca si pe tableta sau telefon dar in functie de browser pot aparea inexactitati!

Have Fun!

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUpon
yogi

yogi

Blogger amator, IT-st de profesie, curios din nastere, webmaster in devenire, mandru tatic, putin sportiv, smartphone-ist, tablet-ist, cumputer-ist, gadget-ist, programator-ist amator, cautator, familist, microbist, facebook-ist, intrebator, gamer prin timpul liber, vesnic copil si mai tot timpul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *