ALTEX face 22 de ani si baga reduceri

Black Friday la ALTEX 13-16 noiembrie
altex-22aniPe 21-22 Octombrie ALTEX sarbatoreste 22 de ani de activitate cu reduceri la televizoare, electrocasnice si produse IT. Reducerile se vor aplica probabil si la comanda pe site dar si direct in reteaua de magazine, dar asa cum ne-au obisnuit prin intermediul altor campanii de reduceri din trecut, vor fi anumite produse accesibile doar la comenzi online.

Pentru a afla din timp ce produse cu ce reduceri vor fi, cei de la ALTEX ne invita sa completam un formular cu datele personale si vom primi inaintea tuturor catalogul de produse pe mail. Detalii mai jos ↓

“ALTEX Romania SRL trimite persoanelor care in perioada 17.10-20.10.2014 isi completeaza datele personale in pagina promotii.altex.ro/inscriere/22-ani o comunicare comerciala care va contine promotiile (produse paticipante si pretul acestora) active in cadrul campaniei aniversare 22 de ani”

Practic completarea formularului si inscrierea efectiva duce la abonerea la newsletter. Pentru cei deja abonati n-ar mai avea sens inscrierea.

Anul asta, spre deosebire de anii trecuti, au devansat cu cateva saptamani aniversarea (in mod normal ar fi trebuit sa fie pe 14 noiembrie) pentru a nu se suprapune cu perioada Black Friday, in asa fel evita asocierea zilei aniversare cu nebunia campaniilor ce vor fi atunci (probabil au vrut sa fie si o legatura de genu 22 octombrie-22 de ani). Se pare insa ca in aniversare nu intra si reteaua de magazine Media Galaxy care in alti ani a fost inclusa. Acesta alegere vine cumva logic, ei incercand in ultimii 2 ani sa diferentieze cele doua retele de magazine prin oferte sau campanii diferite.

Prin urmare nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce produse vor fi la reducere si sa ne facem dinainte planul de bataie. Poate avem noroc si gasim ce ne dorim printre cele peste 1000 de produse care vor fi la reducere. Transportul la comenzile pe site va fi probabil tot GRATUIT pentru comenzile mai mari de 89,9 ron ca si pana acum. Slabe sanse sa elimine pragul de 89.9.

Categoriile de interes pentru mine vor fi:

http://www.altex.ro/produse-it/laptopuri
http://www.altex.ro/tablete/tablete
http://www.altex.ro/telefoane/smartphone
http://www.altex.ro/tv-home-cinema/televizoare
http://www.altex.ro/camere-foto-video

si poate mai trag un ochi si pe la:

http://www.altex.ro/electrocasnice-mari
http://www.altex.ro/produse-electrocasnice

De indata ce vom afla produsele si reducerile aferente voi face o selectie si adaug la articol.

UPDATE 2:
Ofertele aniversare continua pana pe 26 Octombrie cu produse si stocuri noi.

UPDATE:

Putin dupa ora 8:00 au dat drumu’ la site si au aparut ofertele. Mare pacaleala cu afla primul preturile aniversare daca completezi datele in formular, mailul cu pricina a venit abia dupa 20 de minute de la afisarea ofertelor pe site, asa cu rusinica ALTEX. Probabil unii dintre voi nici pana la acesta ora nu l-au primit. Oricum hai sa vedem cateva din oferte:
– Laptop ACER Aspire ES1-512-C39M, Intel Celeron N2840 pana la 2.58GHz, 15.6″, 2GB, 320GB, Intel HD – link aici (cel mai ieftin laptop din oferta)
– Laptop ASUS X552LAV-SX698D, Intel Core i7-4510U pana la 3.1GHz, 15.6″, 4GB, 500GB, Intel HD Graphics – link aici
– Monitor LED PHILIPS 203V5LSB26/10, 19.5″, negru – link aici (cel mai ieftin monitor din oferta)
– Hard Disk Drive portabil SEAGATE Expansion STBX500200, 500GB, 8MB, negru – link aici (cel mai ieftin hdd extern din oferta)
– Televizor Smart LED Ultra HD 3D, 102 cm, PHILIPS 40PUS6809/12 – link aici
– Smartphone Dual Sim UTOK 351D, 3.5″, 5MP, 4GB, Black – link aici (cel mai ieftin smartphone din oferta)

Sunt si cateva oferte ciudatele ca espressorul la 1 leu redus 100% – Espressor POLTI Espresso Crema, 0.85l, 1050W, 19 bar, gri – negru link aici (s-a epuizat stocul instant) sau World of Warcraft – Battle Chest V.5 joc pt PC – link aici (nu e redus deloc dar totusi apare in oferta). Si parca mai erau si niste detergenti la fel fara reducere 🙂 Poate au uitat sa treaca reducerea nu?

Uite si o pacaleala:
– Camera foto digitala SAMSUNG NX300 cu obiectiv interschimbabil 18-55mm, 20.3 Mp, 3.3 inch, maro – link aici (redusa de la 3.549,90ron la 1.699,90ron) intr-adevar e redusa dar nu cu atat de mult iar pretul initial e exorbitant de mare.

Cam atat, daca mai vad ceva interesant completez mai incolo. Spor la cumparaturi si nu uitati sa verificati preturile si cu eMAG-ul ca sa nu aveti surprize 😉

Apropo… voua v-au mai aparut pagini d-astea pe site-ul ALTEX? ↓

404_altex

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
3 Comments
  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *