Candy Crush Summer Wonderland

candy-crush-summer-wonderland-2Existau de pe la inceputul anului zvonuri cum ca cei de la KING se gandesc sa realizeze niste parcuri tematice care sa urmareasca popularul joc Candy Crash asa ca nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut prima poza cu „Candy Crush Summer Wonderland” din Hong Kong pe pagina lor de Facebook.

Actiunea de promovare „Candy Crush” a celor de la KING are loc in MegaBox Shopping Mall din Hong Kong si se intinde pana in septembrie urmand ca in acesta perioada sa aiba loc festivale, jocuri interactive si concursuri pentru copii de toate varstele si nu numai. Si sa nu uitam de mini-parcul cu Candy House , Candy Chairs sau dragonul din Lemonade Lake. Iar pe langa toate acestea copii o sa aiba ocazia sa se intalneasca si cu Tiffi sau Mr. Toffee. 😀

Momentan nu se stie daca „Candy Crush Wonderland” se va repeta si in alte tari/orase dar cei de la KING ne intreaba totusi daca am vrea sa vedem si la noi in tara asa ceva si ne incurajeaza sa raspundem la acesta intrebare prin comentarii la fotografia postata pe Facebook (o puteti vedea si mai jos).

candy-crush-summer-wonderland

Asa ca parinti, copii si nu numai, daca vreti sa vina si prin Romania mini-parcul tematic Candy Crush scrieti-le pe pagina de Facebook aici cat mai multi si sa speram ca vor poposi si pe la noi pe meleaguri.

Pana atunci have fun & enjoy the summer! 😀

^Un share nu strica. Sau strica?
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *